Nyheter

 • 2022-06-21 09:54

  Semesterstängt

  Kontoret kommer att ha semesterstängt mellan den 11 juli och 12 augusti.
  Vi har då ingen telefontid. Vi bevakar post och e-post som vanligt men har längre svarstider. Det går som vanligt bra att göra intresseanmälningar och felanmälningar via vår hemsida www.husman.se

  Vid jourärenden går det bra att ringa vår jourtelefon hos Upplandsjouren på tel 018-24 06 97. Boende i Enköping ringer Upplands Boservice jour på tel 019-30 08 74.

  Vi önskar alla våra hyresgäster och samarbetspartners en glad sommar!

  info
 • 2020-01-21 10:37

  Har du rätt folkbokföringsadress?

  ”När du flyttar ska du göra en flyttanmälan till Skatteverket (https://skatteverket.se/flytta ) så att du får rätt folkbokföringsadress. Gör din anmälan i förväg eller senast en vecka efter flytten. Skatteverket sprider din nya adress till samtliga myndigheter och även till många företag.  Vill du ha eftersändning av din post får du beställa det hos Svensk adressändring (www.adressandring.se).
  Du som bor i en lägenhet ska vara folkbokförd på lägenheten. Lägenhetsnumret är en del av din adress och består av fyra siffror som visar på vilken våning och var på våningen lägenheten finns. Du kan hitta ditt lägenhetsnummer i ditt kontrakt eller på ditt postfack eller ytterdörr.
  Du som är inneboende eller hyr lägenhet i andra hand ska inte ange c/o i din flyttanmälan. Du ska se till att ditt namn finns på dörren eller på postboxen i entrén om det finns en sådan.”

  info
 • 2020-01-08 10:28

  E-faktura

  Vi kan nu erbjuda e-faktura istället för pappersutskick av våra hyresavier. Sök efter Simpleko via din bank och anmäl dig till e-faktura. Man kan även få hyresavier via mail, kontakta Simpleko.

  info